Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

That's athletism!!!!!!!!!!

Αν σκέφτεστε να περάσετε το απόγευμά σας μπροστά στην τηλεόρασή σας, προκειμένου να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, τότε σώφρον είναι να κλείσετε τον ήχο και να αρκεστείτε στην εικόνα, η οποία, κατά τους Κινέζους, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Και, κυρίως, θα προστατευτείτε από την ακατάσχετη φλυαρία των τηλεσχολιαστών της Ε.Ρ.Τ., οι οποίοι δείχνουν να αγνοούν στοιχειώδεις κανόνες της γραμματικής και του συντακτικού της ελληνικής γλώσσας. Για να μην αναφερθούμε στα απίστευτα αγγλικά ενός εξ αυτών, τα οποία ούτε από γκρικ καμάκι της δεκαετίας του '60 δεν περιμένει κανείς να ακούσει. "That's athletism", όπως είπε και στην Γιέλενα Ισινμπάγιεβα, εννοώντας ότι αυτά έχει ο αθλητισμός (!!!).
Και να σκεφτείτε, ότι το μισθό αυτών των κυρίων τον πληρώνουμε είτε μας αρέσει είτε όχι.

4 σχόλια:

Rodia είπε...

Είδα χτες εκείνη τη φοβερή σφαιροβόλο από τη Νέα Ζηλανδία. Απίστευτη γυναίκα!

περιούσιος είπε...

@ Rodia

Πραγματικά απίστευτη γυναίκα! Κρίμα, που υποστήκαμε την αναμετάδοση της προσπάθειάς της από τους τηλεσχολιαστές της Ε.Ρ.Τ.!

zalmoxis είπε...

Η ειδηση ήταν (για να μεινουμε στα καθ ημας) πως οι Έλληνες δεν πήραν ουτε ένα μεταλλιο.
Όσο θυμαμαι την αλαζονεια τους παραμονές των ολυμπαικών του 2004 ("θα πάρουμε μεταξύ 12-13 μεταλλίων στην χειροτερη περιπτωση και 25 αν προσέξουμε"... έγραφαν κάποιες εφημερίδες).
Έλα όμως που στο Βερολίνο ξέμειναν από χάπια...

περιούσιος είπε...

@ zalmoxis

Κοίτα, πέρα από 2-3 αθλητές μας, οι οποίοι και κάποια στιγμή αποχώρησαν ντροπιασμένοι, καθότι κατελήφθησαν να έχουν κάνει χρήση παρανόμων ουσιών, οι υπόλοιποι αθλητές φρονώ, ότι παρέμειναν προσγειωμένοι και δεν έταζαν λαγούς με πετραχήλια, κάτι που χαρακτήριζε τους πολιτικούς και εν γένει παρατρεχάμενους αυτών. Τώρα έχω την εντύπωση, ότι μερικοί από αυτούς (τους αθλητές)χρησιμοποιούν παραπλήσια παρασκευάσματα αλλά μάλλον αυτά, που χρησιμοποιούν στο εξωτερικό, είναι καλύτερα.