Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

1 χρόνος ιστολογείν

Έκλεισα ένα χώρο στη σφαίρα του ιστολογείν (Θεέ μου, δεν μπορώ τη λέξη μπλογκόσφαιρα), η οποία εξακολουθεί να χωνεύει ό,τι γράφω στο ταπεινό μου ιστολόγιο και να υπομένει στωικά την ακατάσχετη πολυλογία μου. Μάλλον κάνω, λοιπόν, κατάχρηση της φιλοξενίας της αλλά ίσως και αυτό είναι το υπέρτατο πλεονέκτημα της σφαίρας αυτής, ήτοι να παραχωρεί το χώρο σε κάθε ενδιαφερόμενο να διατυπώνει και να καθιστά γνωστές προς τους τρίτους τις απόψεις του.
Κάνοντας χρήση, ίσως και κατάχρηση, λοιπόν, του εν λόγω αγαθού, μπήκα στο δεύτερο χρόνο στο ιστολογείν. Γνώρισα ανθρώπους με νέες αντιλήψεις, διαφώνησα πολιτισμένα στο ιστολόγιό μου αλλά και σε άλλα ιστολόγια επί αρκετών επιστητών (για να δικαιολογήσουμε κάπως και την επικεφαλίδα των διαδικτυακών λημεριών μου), έμαθα για θέματα, που συνήθως τα συμβατικά Μ.Μ.Ε. περνούν εξ απαλών ονύχων, σνομπάρουν ή σκοπίμως αποκρύπτουν και, γενικά, μόνο χαμένος δε βγήκα από το πνευματικό αυτό αλισβερίσι.
Συνεχίζω, λοιπόν, και ευχαριστώ όσους μου προσέφεραν τη δυνατότητα να συνομιλήσω μαζί τους και να ανταλλάξουμε απόψεις για αρκετά θέματα.

6 σχόλια:

Rodia είπε...

Να τα εκατοστήσεις!:)
..αν δυσκολεύεσαι με τη μπλογκόσφαιρα, ε, πες τη μπλογκοχώριον!..

ange-ta είπε...

Να τα εκατοστήσεις! και απο μένα

περιούσιος είπε...

@Rodia

Ευχαριστώ για τις ευχές! Προτιμώ, όμως, την αμιγώς ελληνική, χωρίς να διακατέχομαι από σύνδρομα ελληναραδισμού.

περιούσιος είπε...

@ange-ta

Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές!

Pellegrina είπε...

Καλή συνέχεια!

περιούσιος είπε...

@ pellegrina

Σ' ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή συνέχεια και σε σένα!