Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Υποκριτής, συκοφάντης, φυγόστρατος κ.λπ.

Γνωρίζαμε, μέχρι σήμερα, ότι διαδηλώνουν οι αντιρατσιστές και οι οργανώσεις τους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη συμπεριφορά των αρχών προς τους μετανάστες αλλά και να ζητήσουν την αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής.
Γνωρίζαμε, μέχρι σήμερα, ότι αρκετοί μετανάστες έχουν πέσει θύματα ρατσιστικών επιθέσεων από συμπατριώτες μας με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της εθνικοφροσύνης και αντιστρόφως ανάλογη νοημοσύνη και ανοχή προς το διαφορετικό.
Τώρα μάθαμε, ότι υπάρχει και κόσμος, ο οποίος δεν έχει κανένα ενδοιασμό να διαμαρτυρηθεί για τα πρώτα, ενώ αγνοεί επιδεικτικά τα δεύτερα. Πρόκειται για τον κ. Αϊβαλιώτη, βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. και ένθερμο πατριώτη με περιορισμένη επιθυμία, όμως, να εκπληρώσει τα πατριωτικά του καθήκοντα, αφού επί σειρά ετών απέφευγε τεχνηέντως τη στράτευσή του, ο οποίος θεωρεί ότι οι αντιρατσιστές προκαλούν, ενώ αφήνει και απαράδεκτους υπαινιγμούς για τις οργανώσεις τους.
Φυσικά, ο κ. Αϊβαλιώτης :
.- Ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για τις απαράδεκτες συνθήκες, υπό τις οποίες απασχολούνται πολλοί μετανάστες, ιδίως ανασφάλιστοι, κακοπληρωμένοι και ενίοτε χωρίς νόμιμη άδεια παραμονής.
.- Ουδέποτε σκέφτηκε, ότι και οι αλλοδαποί μετανάστες στη χώρα μας έχουν και αυτοί δικαιώματα και πρέπει να προστατευτούν.
.- Ουδέποτε στηλίτευσε την άνανδρη και ρατσιστική πρακτική των ομοστάβλων του ελληναράδων, όταν οι τελευταίοι επιτέθηκαν ουκ ολίγες φορές σε μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια, λοστούς και λοιπά μέσα, που μπορούν ως όπλα να κάνουν τεράστια ζημιά σε τρίτους.
.- Ουδέποτε στράφηκε κατά του εθνικισμού, που διέπει τις οργανώσεις των κρανοφόρων, που συνελήφθησαν στα πρόσφατα επεισόδια στους Αμπελοκήπους. Και, γενικά, ποτέ του δεν μίλησε για τις συνέπειες των ενθικιστικών εξάρσεων, οι οποίες αποδεδειγμένα έχουν ζημιώσει τη χώρα.
.- Ουδέποτε έδειξε να διακρίνει τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, που αγωνίζονται για τα δικαιώματα μιας σημαντικής μερίδας κατοίκων της Ελλάδος, από τους κουκουλοφόρους, που προκαλούν επεισόδια για τα επεισόδια. Ίσως επειδή η τακτική "ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει" θα πείσει κάποιους φοβισμένους συμπολίτες μας να ταυτίσουν τους αντιρατσιστές με τους μπαχαλάκηδες και να τους εντάξουν στο ίδιο στρατόπεδο.
.- Ουδέποτε αποστασιοποιήθηκε από τη λογική και το λεξιλόγιο της ακροδεξιάς, συμπτώματα κάθε άλλο παρά σπάνια στο πολιτικό μόρφωμα, όπου ανήκει. Όταν μιλάς για "αργυρώνητες οργανώσεις", όχι μόνο συκοφαντείς σκαιότατα αλλά, κυρίως, αποδεικνύεις, ότι δεν σε ενδιαφέρει να αποδείξεις τα λεγόμενά σου, αφού δεν σε ενδιαφέρουν οι σκεπτόμενοι άνθρωποι αλλά η αμόρφωτη και φοβισμένη μάζα.
Αν ο κ. Αϊβαλιώτης σκεφτόταν τα παραπάνω, τότε προφανώς δεν θα ανήκε στο ΛΑ.Ο.Σ. Αλλά ως μέλος του φροντίζει, ώστε όχι μόνο να ασπάζεται αλλά και να διαχέει τις απόψεις του προς τα έξω, ακόμα και συκοφαντώντας ανθρώπους, τους οποίους ουδέποτε θα φτάσει σε επίπεδο και ανθρωπιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: