Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Για το νέο έτος

Θα ήθελα ο καινούργιος χρόνος να φέρει στην Ελλάδα μια περισσότερο φωτισμένη κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστούν υπεύθυνα τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει αυτή η χώρα. Άλλως να φωτιστεί περισσότερο η τωρινή κυβέρνηση, μήπως και πετύχει τα παραπάνω.
Θα ήθελα, επίσης, να δω επιτέλους το λαό μας να γίνει περισσότερο υπεύθυνος και να αγαπήσει τη χώρα μας και έμπρακτα, αφήνοντας πίσω του τα παχιά λόγια και τους ανεδαφικούς φανατισμούς
Θα ήθελα, ακόμα, να δω να σταματούν οι παντός είδους πόλεμοι και να επικρατεί η ειρήνη στον κόσμο, αφού πρώτα παύσουν κάποιες χώρες - δεν αναφέρομαι μόνο στις Η.Π.Α. - να επεμβαίνουν παντοιοτρόπως στα εσωτερικά άλλων χωρών.
Τέλος, θα ήθελα να δω επιτέλους όλες τις χώρες της υφηλίου να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να προστατεύσουν αποτελεσματικά το περιβάλλον.
Είμαι αρκετά μεγάλος πια, ώστε να ευχηθώ τα παραπάνω στον Αι-Βασίλη. Και είμαι αρκετά ρεαλιστής, ώστε να αντιλαμβάνομαι ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Απλά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

2 σχόλια:

argosholos είπε...

Xρόνια Πολλά!
Εύχομαι τα άρθρα σου να αποτελούν πάντα μία ψύχραιμη και διεισδυτική ματιά, σε αντίθεση με τις κραυγές που έχω βαρεθεί να διαβάζω...

περιούσιος είπε...

@ argosholos

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, χρόνια πολλά και καλή σου χρονιά!