Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Γιατί, κύριε Καρακατσάνη;

Σέβομαι την άποψη των εκπροσώπων των παλαιών γενεών, ιδίως εκείνων, οι οποίοι έχουν ένα τρόπο σκέψης αξιοσέβαστο και αγωνιούν πραγματικά για το μέλλον της Ελλάδος. Σε αυτούς ανήκει και ο Θύμιος Καρακατσάνης, σπουδαίος κωμικός ηθοποιός, με θητεία τα τελευταία χρόνια στις αριστοφανικές κωμωδίες αλλά και με άποψη περί πολλών επιστητών και με αποδεδειγμένη αγωνία για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.
Σήμερα, 2.6.2008, ο κ. Καρακατσάνης παρεχώρησε συνέντευξη στο ιστολόγιο prezatv (για περισσότερα, οράτε prezatv.blogspot.com/2008/06/tv_02.html), όπου, μεταξύ άλλων ,εξέφρασε και την άποψή του για το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου :

Για το γαμο των ομοφυλοφιλων τι γνωμη εχετε;;;Τωρα...δεν ξερω πως να σου απαντησω...Δηλαδη μας νοιαζει εμας,τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του;;;Σιγα τωρα,μην ειναι αυτο το προβλημα μας...Οποτε ειστε υπερ;Δεν γαμιονται;(γελια)
Όσο χοντρό και αν ήταν το χιούμορ του Αριστοφάνη, φρονώ ότι δεν έφτανε στο σεξισμό τον πιστό αριστοφανικό κ. Καρακατσάνη. Άλλως, από ένα ηθοποιό, ο οποίος έχει διδάξει ήθος με την εν γένει στάση του εδώ και πολλά χρόνια, περίμενα λιγότερο σεξισμό και περισσότερο σεβασμό για μια ομάδα συνανθρώπων μας, οι οποίοι υφίστανται ένα απαράδεκτο ρατσισμό στην Ελλάδα. Κρίμα, πραγματικά κρίμα! Μια πολύ άτυχη δήλωση του κ. Καρακατσάνη, κατά την ταπεινή μου άποψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: